Fenix Corect

Не се изисква Зелен сертификат при посещение във Феникс Корект!

Български входни врати

Висококачествени български врати

Българските врати са висококачествени както по отношение на изработката, така и на материалите. Те не отстъпват на вносните продукти и по дизайнерското си оформление.  Клиентите на Феникс Корект имат богат избор от модели както на входни, така и интериорни български врати.

Българските входни врати са с отлична топло и шумоизлоция. Подсигурени от стабилна и високотехнологична система за отключвате и заключване, те осигуряват сигурност и спокойствие на обитателите на дома. Бравите могат да се отключват и заключват механично, както и с опция с чип и код, който електронно се разпознава. В допълнение конструкцията им е стабилна и солидна.

Освен входни във Феникс Корект нас ще намерите и богато разнообразие на модели от интериорни български врати. Изработени от ламинат, фурнир или крафт мастер. Отличават се със здравина и качество. Има модели, подходящи за всякакви помещения. Естетически издържани, те подхождат на различни интериорни решения. Голям избор на цветове, дизайн и орнаменти.

По отношение на размерите, предлагаме няколко възможности, които са съобразени с размера на отвора и спецификите на конкретното помещение. В комплектите към всеки от моделите са включени каса, двойно регулируеми плаващи первази. Към вратите има още гумено уплътнение, три броя панти, които са тип пеперуда, брава и дръжки, както и розетка инокс.

Крилата на българските врати са безфилцови. Това улеснява регулирането на посоката на отваряне, която за по-голямо удобство се определя при монтажа.

Доверявайки се на Феникс Корект, може да разчитате на бързина, качество, коректно и персонално отношение. Стремим се да поддържаме наличности от всички предлагани модели.

Доставката при нас е безплатна за цялата страна, а продуктите ни са достъпни както на сайта, така и на място в нашия шоурум.

български врати Феник Корект