Fenix Corect

Български входни врати

Висококачествени български врати

Българските врати са висококачествени както по отношение на изработката, така и на материалите. Те не отстъпват на вносните продукти и по дизайнерското си оформление.  Клиентите на Феникс Корект имат богат избор от модели както на входни, така и интериорни български врати.

шоурум Феникс Корект-2

Българските входни врати са с отлична топло и шумоизлоция. Подсигурени от стабилна и високотехнологична система за отключвате и заключване, те осигуряват сигурност и спокойствие на обитателите на дома. Бравите могат да се отключват и заключват механично, както и с опция с чип и код, който електронно се разпознава. В допълнение конструкцията им е стабилна и солидна.

Освен входни във Феникс Корект нас ще намерите и богато разнообразие на модели от интериорни български врати. Изработени от ламинат, фурнир или крафт мастер. Отличават се със здравина и качество. Има модели, подходящи за всякакви помещения. Естетически издържани, те подхождат на различни интериорни решения. Голям избор на цветове, дизайн и орнаменти.

По отношение на размерите, предлагаме няколко възможности, които са съобразени с размера на отвора и спецификите на конкретното помещение. В комплектите към всеки от моделите са включени каса, двойно регулируеми плаващи первази. Към вратите има още гумено уплътнение, три броя панти, които са тип пеперуда, брава и дръжки, както и розетка инокс.

Крилата на българските врати са безфилцови. Това улеснява регулирането на посоката на отваряне, която за по-голямо удобство се определя при монтажа.

Доверявайки се на Феникс Корект, може да разчитате на бързина, качество, коректно и персонално отношение. Стремим се да поддържаме наличности от всички предлагани модели.

Доставката при нас е безплатна за цялата страна, а продуктите ни са достъпни както на сайта, така и на място в нашия шоурум.

Български входни врати на склад

При избора на входна врата е важно да се съобразим с няколко критерия – качество на материала на изработка, стил на фасадата, сигурност и цена.

Ето нашите съвети:

 1. Вътре или навън

Вратите извън жилищни сгради трябва да са не само по-сигурни, но и да имат покритие, устойчиво на атмосферните условия.

        2. Компоненти на врата

Входната врата се състои от три части: касата, крилото и капака, като степента на сигурност, която предлага врата, зависи от всички тях.

       3.  Видове

Сигурността на вратата зависи спрямо материала на изработка: бронирани, блиндирани, алуминиеви, PVC, масивно дърво.

       4. Ключалки

Сигурността на ключалката зависи от броя точки за закрепване. Препоръчително е да изберете модел брава, която има ключ с контрол на копиране, така че да не може лесно да се възпроизвежда.

      5. Естетика

Входната врата трябва да е съобразена със стила на дома, въпреки че обикновено това не е проблем, предвид голямото разнообразие от модели и дизайни, които се предлагат. И ако не можете да намерите този модел, който търсите или искате да запазите конкретна врата, конвенционалните модели винаги могат да бъдат подсилени със стоманени плочи от вътрешната страна, метални рамки и многократно закотвени защитни брави, които заключват вратата от четирите страни.

Видове системи за сигурност

Високотехнологична система за отключване и заключване. Механично управление на бравите и опция с чип и код за електронно разпознаване.

Предлагани цветове

Широка гама от цветове в нюанси на бежово, кафяво и сиво.

Посока на отваряне

Български входни врати са безфалцови и посоката им на отваряне лесно се регулира.

Материали на изработка

Изработени са от ламинат, фурнир и крафт мастер.

Размери български входни врати

Предлагат се в няколко размера, в зависимост от  размера на отвора и спецификите на конкретното помещение.

Често задавани въпроси

В покупката се включва каса, двойно регулируеми плаващи первази, гумено уплътнение, три броя панти (тип пеперуда), брава, дръжки и розетка инокс.

В зависимост от материала и времето на изработка – варира от половин месец до 2 месеца.

Доставката при нас е безплатна за цялата страна.

Български входни врати

Материалът на изработка е една от най-важните характеристики на една входна врата. От него зависи сигурността и представителността на дома. Често дизайна на вратата се съчетава с стила на жилището, а цветът се съобразява с фасадата и стените. Затова Ви представяме предимствата на някои материали, с което да Ви помогне при избора на нова входна врата.

Ламинирани врати

Ламинираната врата е нестандартно решение, което ще ви позволяви да освежите интериорния дизайн и да му придадете специален стил. Характеризира се с:

 • трайност;
 • устойчиви на износване
 • качества на топло и звукоизолация;
 • красив дизайн;
 • широка гама от цветове и текстури.

Врати от фурнир

Български входни врати
Български входни врати
 • практичност;
 • трайност;
 • непретенциозност при напускане;
 • устойчивост на износване;
 • разнообразие от цветове;
 • широк обхват;
 • разумна цена.

Врати крафт мастер

 • Изработени по точен размер на отвора;
 • стилна релефна структура;
 • солидност, устойчивост на износване;
 • разнообразие от цветове – над 200 цвята;
 • влагоустойчивост, позволяваща монтаж във влажни помещения;
 • лаково покритие;
 • свобода на дизайна на остъкляването (брой стъкла и разположение);
 • възможност за рисуване върху стъклото;
 • солидни панти, брави и дръжки.