Fenix Corect

Врати за баня са леки и водоустойчиви

Вратите за баня на Феникс Корект са устойчиви на влага, мокрене, изпарения и на по-висока температура. Много от моделите, които предлагаме имат покритие, което сполучливо имитира дърво.

Такива са например моделите Aqua, които от външната страна на водното помещение са плътни, а от вътрешната страна имат и огледало. Дървото, обаче не е водоустойчиво и с времето ерозира, затова материалите, които ще намерите при нас са съобразени с условията в мокрото помещение. 

Най-подходящият материал за вратата на банята е алуминият, заради неговата неподатливост на външни влияния. Освен това вратите за баня, изработени от алуминий са леки. Във Феникс Корект предлагаме корекция на размерите, съобразена с големината на отвора на вратата.

Сред предимствата на нашите алуминиеви врати за баня е, че лесно се почистват. Високата влажност на мокрото помещение предполага разпространение и развитие на много микроорганизми и бактерии. Това налага честата употреба на почистващи препарати  и силни дезинфектанти, които не са щадящи за много от повърхностите. Третирането с препарати не е проблем за алуминиевите врати на банята. Освен това, алуминиевите врати са леки, което ги прави още по-предпочитани от клиентите.

Моделите, предоставени от Феникс Корект са разнообразни. Предлагаме цялата палитра от цветове по RAL. Така нашите врати за баня се отличават както с високото си качество на материали и изработка, така и с отличен дизайн.

Изборът е голям. Затова можем да удовлетворим всеки вкус!

Не се колебайте и ни позвънете! Доверявайки се на Феникс Корект, Вие получавате качествена услуга и безплатна доставка за цяла България.

Обадете ни се 📞 0877 300 789 или ни посетете в нашия шоурум!