Fenix Corect

Не се изисква Зелен сертификат при посещение във Феникс Корект!

Врати за мазе

Вратите за мазе са устойчиви и защитени

Врати за мазе на Феникс Корект са изработени от метал. Заради влагата в тези помещения това е най-предпочитаният материал. Причината за това е неговата устойчивост на корозията и неблагоприятните атмосферни влияния.  Допълнителното покритие на вратите, които ще намерите при нас ги предпазва от ръжда и помага за по-дългия им живот.

Освен от корозията, нашите врати са защитени и надеждни срещу евентуалните посегателства от страна на недоброжелатели.  Много от моделите ни са блиндирани, а всички са снабдени със сигурна система за заключване.

Качествени врати за мазета

В същото време бравите, които предлагаме на вратите за мазе са удобни и лесни за отваряне с една ръка.

Така при поръчка на врата за мазе от Феникс Корект, Вие получавате висококачествено обслужване и персонално отношение. То се изразява в предварителния оглед и оразмеряване на отвора на помещението, както и на дебелината на стената. Така ще се подготвим с точните размери както на крилото, така и на касата.

Цялостния оглед е полезен и заради необходимостта да съобразим накъде е по-добре да бъде посоката на отварянето на вратата. Много е важно, особено при мазетата, таваните и складовите помещения, да се вземат под внимание особеностите и характеристиките на помещението, защото често пъти мястото, с което разполагате е малко и ако вратата се отваря навътре това ще го направи още по-тясно и ще създаде неудобство.  

При затруднения в избора на врата за мазе

може да се доверите на експертите във Феникс Корект. Ние сме на Ваше разположение и сме готови да Ви дадем най-добрият съвет. В допълнение, специално за нашите клиенти доставка за цялата страна е безплатна. 

Обадете ни се 📞 0877 300 789 или ни посетете в нашия шоурум!