Fenix Corect

Евтини Входни врати

Евтини входни врати, които всеки може да си позволи

Гарантирано качество на ниски цени. Това са евтините входни врати на „Феникс Корект“, които всеки може да си позволи. Материалите и изработката не отстъпват на по-скъпите марки. Пример за това са китайските входни врати.

Евтини входни врати – достъпни за всеки

При китайските и турски входни врати, които се продават от „Феникс Корект“ са използвани качествени материали. Обикновено крилото е изработено от две метални плоскости с пълнеж между тях. Пълнежът е Z армировка, която осигурява отлични нива на топло и шумо изолация. Повечето модели имат UV покритие, което ги прави устойчиви на капризите и промените на времето. евтини входни врати fenixcorect 1

Основно предимство на китайските входни врати е, че се продават с праг. Този детайл присъства само в моделите, произведени в Китай.

Има своите предимства, защото не допуска прах, студ, предпазва от течение, създава уют и сигурност на обитателите. Китайските модели са едни от най-търсените на пазара, защото са на прилични цени.

Избор на евтини входни врати в шоурума ни

Те са здрави, устойчиви и сигурни. Повечето от тях имат шест точково заключване, което дава по-голяма защита срещу крадци.

Освен това имат и красив дизайн. Цветовете на китайските входни врати много се доближават до естествените нюанси на дървото, което е още един аргумент в полза на решението да си закупите от тях. Цените са прилични, качеството високо, а разнообразието от модели е голямо. 

Турските евтини входни врати – модели на изгодни цени

Евтини входни врати има и сред някои от турските модели, предназначени предимно за апартаменти. Това са врати от сериите Паркдор, Класик, Хармония, Атмо и Ale door. Въпреки че цените варират около 600 – 700 лева, те са с изключително качество и характеристики, които по нищо не отстъпват на скъпите модели.

Вратите са изработени от материали, които се използват и при по-скъпите модели като фрезовани ламинирани MDF плоскости, запълнени с вата между тях. Благодарение на пълнежа и гумените уплътнения на касата и крилото са шумо и топло изолирани. Някои от моделите на Атмо са подходящи и за външни условия, защото имат UV покритие, което ги предпазва от променящите се климатични условия.

евтини входни врати fenixcorect

При повечето турски входни врати общата дебелина на крилото е 8 см. Между двете пластини има метална решетка, която придава здравина и устойчивост на вратата. Повечето от тях са блиндирани, така обитателите имат допълнителна сигурност и защита срещу нежелани посетители. По отношение на защитата турските евтини входни врати са устойчиво осигурени. Те имат две независими едно от друга заключващи се брави, плюс трета скрита ключалка.

Освен изброените предимства, турските евтини входни врати са и красиви. Може да си изберете цвят, който да пасва както на интериора, така и на външната страна. Преобладаващите цветове са естествени като най-предпочитани от клиентите са Африка, Спарта, бял, Златен дъб.

Предлагаме ли монтаж на евтини входни вратиФеникс Корект предлага монтаж на всички модели врати които предлага, за София и близките населени места 
Закупуването на входна врата включваБезплатен оглед за взимане на размери 
Доставка евтини входни врати

Безплатна доставка при поръчки на врати за гр. София.

Безплатна доставка при поръчка на повече от 2 врати за цялата страна

Евтини входни вратиТе са лицето на всеки дом, но освен добър външен вид, те трябва да бъдат надеждни и сигурни
Приложение на евтините входни вратиОбикновено се монтират в търговски помещения като за втора врата и във вестибюла на частна къща
Видове евтини входни вратиПредлагаме Китайски входни врати и Турски входни врати

Предлагаме също и Евтини интериорни врати!

Често задавани въпроси

Да, предлагаме безплатно вземане на размери на вратите. По този начин се гарантират точните размери и е по-лесно да се изберат подходящите врати за вашия дом.

Защита от натрапници, изолация от студ и шум, подходяща е и за вътрешна и външна декорация. Обикновено се монтират в търговски помещения като втора врата и във вестибюла на частна къща.

Феникс Корект предлага входни врати за мазе, които се характеризират със сигурност и устойчивост. Ако търсите входни врати за панелни жилища, ние ще ви помогнем да изберете всеки модел съвместим с интериора Ви.

Евтини входни врати

Когато става въпрос за строеж или преустройство на нашата къща, входната врата е елемент с огромни значение. От нея зависи външния вид на фасадата и защитата н а дома. Поради тази причина трябва да намерим перфектния баланс между комфорт, естетика и безопасност. И все пак много пъти не знаем как да изберем входна врата. Ето защо от Fenix Corect ви предлагаме 3 съвета, които да вземете под внимание, преди да изберете вашата входна врата.

От какъв материал да е вратата?

Избора на материал зависи от два основни въпроса: климатичните фактори в нашия регион и безопасността на нашия дом. Входната врата трябва не само да предотвратява навлизането на нежелани хора в дома ни, но също така трябва да гарантираме, че е достатъчно здрава, за да устои на слънце, дъжд, високи температури, вятър и дори градушка.

1.     Стомана

Стоманата е отличен вариант, ако търсите устойчива врата, която гарантира безопасност. Този материал е много подходящ за всякакъв климат и можете да се използва дълго време. Отворите от този материал предлагат голямо разнообразие от покрития и са много лесни за инсталиране.

2.     Алуминий

Алуминиевите врати са леки и устойчиви, като основното им предимство е, че не се нуждаят от поддръжка.

3.     Дърво

Качествата на дървения материал варират поради разнообразието от типове

материал, обработката и консистенцията на вратите. Дървото е отличен избор, ако се стремим да добавим топлина в дома. Този материал може да се комбинира с други, като стомана, за да придаде здравина на нашата входна врата.

Цвят

Цветът на нашата входна врата, нейната текстура и тоналност са от основно значение. Във всички материали има възможност за по-светли или по-тъмни цветове и нюанси, в зависимост от стила, който искаме да придадем. Вратите в тъмни цветове създават по-твърд и здрав външен вид. Вратите в светли цветове придават простор и изглеждат по-леки.

Ширина на вратата

Когато искате да обновите фасадата си и да изберете новата си врата, освен че имате представа за стила, който искате, е много важно да имате и точните размери на отвора – дължина и ширина, включително рамката.