Fenix Corect

Евтини Интериорни врати

Евтини интериорни врати –лукс и качество, достъпни за всеки

Евтини интериорни врати са достъпни и качествени. За качеството, което получавате цената е повече от добра. Ако Ви хареса някой модел от евтините интериорни врати, купете го и няма да сгрешите!

Евтини интериорни врати fenixcorect

Гаранция от вносител за качество на китайски интериорни врати

Пример за качествени, но евтини интериорни врати са произведените в Китай. Добре е да ги поръчате от нас, защото като вносител ние даваме гаранция за нашите стоки. Вратите, които „Феникс Корект” продава са много изгодно решение за Вас, защото цената е повече от приемлива, но материалите и изработката не отстъпват по нищо на по-скъпите известни марки на пазара. Материалите, използвани в китайските евтини интериорни врати са плоскости от HDF, PVC – фолио и иглолистна дървесина. Пълнежът между двете плоскости създава добри условия за топло и шумоизолация. Освен това вратите са здрави и устойчиви.

Предимство на китайските интериорни врати е, че са леки и базфилцови, което позволява сами да изберете посоката на отваряне, така че да е удобно, независимо от големината и особеностите на помещението.

Въпреки че са евтини по отношение на дизайна китайските интериорни врати се доближават много до по-скъпите и луксозни модели, които се продават у нас. Предлагаме голямо разнообразие от модели както плътни, така и със стъкло. Основните цветове на тези врати са четири. Това са светъл и златен дъб, орех и венге. В зависимост от Вашите предпочитания и от гамите и нюансите в интериора обаче, може да изберете и по-специфичен цвят различен от изброените без това да повлияе на цената.

Интериорни врати от естествени материали, произведени в Украйна

Вариант на евтини интериорни врати са и внесените от Украйна. Те са доказателство за това, че качеството и лукса са достъпни за повече хора.Евтини интериорни врати

Предимство на евтините интериорни врати от Украйна е, че повечето модели са направени от естествени материали. Пълнежът е от МДФ плоскости. Конструкцията е от масивни греди, които са захванати с винтове, а не залепени, което придава по-голяма здравина. Повечето са покрити с декоративно PVC  DeLuxe фолио. Това дава не само повече устойчивост срещу механични повреди, но и луксозна визия. Използваното фолио успешно имитира дърво и още повече допринася за уюта в помещението.

Дизайните на тези врати са много красиви и при нас има голям избор от тях. Много от моделите имат изобразени графични елементи, което ги отличава от останалите. Благодарение на цените, на които се продават, луксът е достъпен за всеки.

При повечето украински модели естествените материали са обработени по специална технология. Тази технология ги прави по-издръжливи и устойчиви и не позволява деформиране на вратата. При моделите, в които е използвано и стъкло, то е матирано, здраво, със специална обработка, а светлината през него е мека и ненатрапчива. Вратите със стъкло са подходящи за дневна, хол, трапезария и кухня, докато плътните са предпочитани за спалня и детска стая, защото дават възможност за по-голямо уединение и почивка.

Предлагаме ли монтаж на евтини интериорни вратиФеникс Корект предлага монтаж на всички модели врати които предлага, за София и близките населени места 
Закупуването на врата включваБезплатен оглед за взимане на размери за евтини интериорни врати
Доставка на евтини интериорни врати

Безплатна доставка при поръчки на врати за гр. София.

Безплатна доставка при поръчка на повече от 2 врати за цялата страна

Направени от естествени материалиПълнежът е от МДФ плоскости. Конструкцията е от масивни греди, които са захванати с винтове, а не залепени, което придава по-голяма здравина
Интериорни врати внос от УкрайнаПредимство на евтините интериорни врати от Украйна е, че повечето модели са направени от естествени материали
Вратите със стъкло са подходящи заДневна, хол, трапезария и кухня

Предлагаме също и Евтини входни врати!

Често задавани въпроси

Евтините интериорни врати са достъпни и качествени. Вратите, които Феникс Корект продава са много изгодно решение за Вас, защото цената е повече от приемлива, а материалите и изработката не отстъпват по нищо на по-скъпите известни марки на пазара.

Предлаганите от нас интериорни врати са здрави и устойчиви. Материалите, използвани в китайските евтини интериорни врати са плоскости от HDF, PVC – фолио и иглолистна дървесина. А украинските модели са направени от естествени материали. Пълнежът е от МДФ плоскости. Конструкцията е от масивни греди, които са захванати с винтове, а не залепени, което придава по-голяма здравина.

Феникс Корект е фирма, която предлага висококачествени врати на изгодни цени. Моделите ни са както внос от най-предпочитаните марки на пазара, така и родно производство.

Евтини интериорни врати

Изборът на интериорна врата има изключително голямо значение, тъй като дава различен поглед върху стила на интериора. Вратите, касите и лайсните могат да придадат модерен, минималистичен, рустик, бароков ефект и да подобрят акустиката и топлоизолацията на нашата къща. От тях също зависи разпределението и организацията на пространството.

Видове интериорни врати
  • Врати с панти

Тези интериорни врати се характеризират с разнообразния си дизайн по отношение на остъкление и видимост на пантите. Те могат да са изчистени или с прозорчета. Цената им зависи от плътността и материала на изработване. Те са сред най-предпочитаните за всякакъв тип интериор.

  • Плъзгащи се врати

Тяхното предимство е малкото пространство, което заемат, тъй като при отваряне те влизат в пространство в стената. Те са подходящи за дневна, хол, трапезария и кухня.

  • Сгъваеми врати

Сгъваемите врати са икономичен вариант, когато няма място за отваряне на крило на врата или възможност за прибиране на плъзгаща се врата.

Какъв вид дървена врата да изберем?

Видът на дървената интериорна врата зависи от нивото на използване на жилището. Плътните масивни дървени врати ще осигурят топлоизолация, докато кухите са по-икономични и не задържат топлина. Предпочитани са за спалня и детска стая, защото дават възможност за по-голямо уединение и почивка.

Дизайн на интериорна врата
  • Боядисани – цветът често влияе на стила на стаята.
  • Лакирани – повечето слоеве лак гарантират по-високото качество на вратата и нейния цвят.
  • Други материали – стъклото е алтернативен вариант, който позволява разпространяването на светлина от стая в стая. То е матирано, здраво, със специална обработка, а светлината през него е мека и ненатрапчива.
От какво зависи цветът на интериорната врата?

Вратите се предлагат в широка гама от нюанси на бежово, бяло и кафяво като светъл и златен дъб, орех и венге. Изборът им зависи от цвета на мебелировката и стените. Ако мебелите са тъмни, препоръчваме врата с няколко тона по-светла.