Fenix Corect

Не се изисква Зелен сертификат при посещение във Феникс Корект!

Китайски интериорни врати на супер цени

Китайските интериорни врати, предлагани от Феникс Корект са изгодно решение за Вас. Крилото е изработено от две HDF плоскости, които са покрити с PVC–фолио и е подсилено от рамка,направена от иглолистна дървесина. Материалите са висококачествени и придават по-голяма влагоустойчивост, шумоизолация и топлоизолация.  Някои от моделите ни са с остъклено крило, други имат орнаментика, всички са естетически издържани и са подходящи за различни интериорни решения.

Вратите ни са стабилни и здрави и в същото време са леки за отваряне и затваряне. Китайските интериорни врати, предлагани от Феникс Корект са безфилцови, което дава възможност за свобода при посоката на отваряне.

Каси за китайски интериорни врати

По отношение на касите, клиентът има избор между права, панел и обла. Предлагаме ги в няколко размера, които са съобразени с обхвата на зида.

Предоставяме и допълнителни услуги като корекция на височината на крилото и възможност за персонален избор на цвят. Стандартно, китайските интериорни врати се продават в четири цвята. В зависимост от предпочитанията на клиента, обаче, можем да предложим и цвят, който да е различен от Светъл дъб, Златен дъб, Венге или Орех, което няма да повлияе върху цената. Препоръчваме цветът на вратата да бъде съобразен с този на пода или мебелите, защото стените с времето избледняват и това може да наруши цялата естетическа хармония на интериора.

Ако имате допълнителни въпроси или се затруднявате в избора си, ние от Феникс Корект сме готови да Ви съдействаме с професионална консултация. Стараем се да поддържаме наличност от всички модели и да обслужим нашите клиенти бързо като доставката е безплатна за цялата страна. Обадете ни се 📞 0877 300 789 или ни посетете в нашия шоурум!