Fenix Corect

Китайски интериорни врати на супер цени

Китайските интериорни врати, предлагани от Феникс Корект са изгодно решение за Вас. Крилото е изработено от две HDF плоскости, които са покрити с PVC–фолио и е подсилено от рамка,направена от иглолистна дървесина. Материалите са висококачествени и придават по-голяма влагоустойчивост, шумоизолация и топлоизолация.  Някои от моделите ни са с остъклено крило, други имат орнаментика, всички са естетически издържани и са подходящи за различни интериорни решения.

Вратите ни са стабилни и здрави и в същото време са леки за отваряне и затваряне. Китайските интериорни врати, предлагани от Феникс Корект са безфилцови, което дава възможност за свобода при посоката на отваряне.

Каси за китайски интериорни врати

По отношение на касите, клиентът има избор между права, панел и обла. Предлагаме ги в няколко размера, които са съобразени с обхвата на зида.

Предоставяме и допълнителни услуги като корекция на височината на крилото и възможност за персонален избор на цвят. Стандартно, китайските интериорни врати се продават в четири цвята. В зависимост от предпочитанията на клиента, обаче, можем да предложим и цвят, който да е различен от Светъл дъб, Златен дъб, Венге или Орех, което няма да повлияе върху цената. Препоръчваме цветът на вратата да бъде съобразен с този на пода или мебелите, защото стените с времето избледняват и това може да наруши цялата естетическа хармония на интериора.

Ако имате допълнителни въпроси или се затруднявате в избора си, ние от Феникс Корект сме готови да Ви съдействаме с професионална консултация. Стараем се да поддържаме наличност от всички модели и да обслужим нашите клиенти бързо като доставката е безплатна за цялата страна. Обадете ни се 📞 0877 300 789 или ни посетете в нашия шоурум!

Цветове, в които се предлагат

Предлагат се в 4 основни цвята: светъл дъб, златен дъб, венге и орех. Спрямо желанията на клиента, даваме възможност за персонален избор на цвят.

Посока на отваряне на интериорна врата

Спрямо пространството в стаята, посоката на отваряне може да бъде променяна.

Предимства на китайските интериорни врати

Висококачествени материали, голяма влагоустойчивост, шумоизолация и топлоизолация.

Цени на китайски интериорни врати

Цените варират спрямо избора на каса – права, панел или обла и размера на вратата.

Дизайни на интериорни врати

Предлагаме остъклени модели за повече светлина в стаята и с орнаментика.

Цветът трябва да бъде съобразен с нюанса на стаята и мебелировката. Ако търсите простор и светлина, препоръчваме по-светли цветове. За повече елегантност и акцентиране, тъмните врати са най-подходящия избор.

Стъклата на нашите интериорни врати са орнаментни и подсилени с дебелина 4 мм. Те са трудни за счупване, но ако се наложи, смяната е напълно възможна.

Цените ни се определят спрямо касата на вратата и нейното уширение. Най-евтиният ни вариант е права каса, а най-скъпият обла. Предлагаме отлично качество на достъпни цени.

Китайски интериорни врати

Интериорните врати са основен елемент в дома. Те предлагат уединение и са важна част от разпределението на пространствата, както и топло и звукоизолация на различните пространства във Вашия дом. Ще Ви дадем няколко съвета, за да можете да направите правилния избор за китайски интериорни врати.

Видове врати според отварянето имкитайски интериорни врати

Видът на отваряне е много важен за осигуряване на функционалност и комфорт при използване на вратите. За Вашия избор трябва да вземете предвид наличното пространство около и отстрани на вратата и употребата, която ще й бъде предоставена.

Вътрешен състав на китайска интериорна врата

Вътрешното покритие е фактор, който най-много влияе върху качеството на вратата. Различаваме два вида:

  • Масивни врати. Те са здрави и тежки – около 40 кг, лесни за почистване и устойчиви.
  • Кухи врати. Те са леки – теглото им е около 20 кг, което спомага за издръжливостта на пантите и на достъпна цена. Способността му да изолира е умерена.
  • Стъклени врати. Те са базирани на закалено безопасно стъкло с дебелина от 8 до 10 мм.
Врати според външното им покритие

В зависимост от избора, който направите, ще можете да създавате различни среди:

  • Естествено дърво. Всяка врата е уникална, защото варира в зависимост от тона и зърното на всяко дърво, използвано за създаването на всяка врата. Могат да бъдат шлайфани и лакирани.
  • Лакиран. Изработена от MDF плоскост, върху която са нанесени слоеве лак. Лакът придава на вратата много елегантно гладко и сатенено покритие.
  • Синтетичен. Изработена от MDF плоскост, върху която са поставени един или няколко слоя хартия, имитираща рисунката на естествено дърво.
Съвети за избор на цвят за интериорна врата
  • Стаи с малко светлина. Светли цветове, като бели и меки тонове и с витражи за постигане на усещане за простор и яснота.
  • Стаи с много светлина. Всеки тип врати ще се адаптират към светло пространство.
  • Ако търсите ефект на топлина, елегантност и изтънченост, тъмните врати предават това усещане.
  • Ако искате модерен или изключителен външен вид, изберете сиви врати.