Fenix Corect

Не се изисква Зелен сертификат при посещение във Феникс Корект!

Входната врата е лицето на Вашето жилище. Тя създава първото впечатление за него още преди да сте прекрачили прага му.

Китайски входни врати

Китайските входни врати, които ще намерите при нас във Феникс Корект са отлично предложение за Вас. Те се отличават с високо качество на материалите и изработката. Крилото е направено от две метални плоскости. 

Повечето от моделите са с изразена дървена шарка и в дизайна им преобладава  традиционната орнаментика, което придава внушителен и естетически издържан вид на вратата. Преобладаващи  са топлите нюанси на кафявото, но можем да Ви предложим и модели, чийто цветови решения са подходящи за по-екстравагантно интериорно обзавеждане.

Касите на китайските входни врати са с праг, което ги отличава от останалите на пазара. Дебелината на касите е 10 см, а на крилото – 7 см. Има възможност за регулиране на пантите, което дава свобода при избора на посоката на отваряне.  Тези врати са здрави и изключително добре защитени от набезите на недоброжелатели.

Характеристика на китайските входни врати

Повечето модели са с шест точково заключване, а има и такива с дванадесет. По-голяма част от тях имат UV покритие, което ги прави подходящи и за входни външни врати на къщи, където ще бъдат изложени пряко на неблагоприятни атмосферни условия. Всички наши предложения за китайски входни врати пасват както на панелни, така и на тухлени апартаменти.

Освен отлична защита, вътрешната Z армировка на китайските входни врати,  топло и шумо изолацията и подходящите цени ги правят предпочитаните продукти на пазара.

Изборът при нас е голям поддържаме склад и всички модели, които виждате са налични. Предлагаме бързо обслужване и безплатна доставка за цялата страна.