интериорни врати 1

Изборът на интериорни врати не е лека задача, тъй като българският пазар е залят от продукти. Как да познаете качествените обаче? Ние във Феникс Корект сме готови да Ви помогнем за това.

Нашите наблюдения показват, че едни от най-търсените продукти на пазара са:

Турските интериорни врати

Те са подходящи за всякакви помещения като при тези за спалня или детска е добре да са плътни, за да са шумоизолирани и да осигуряват уединение. Плътните турски интериорни врати са красиви с богата орнаментика. Цветовете са естествени. Най-често използваната гама е от бежово до различни нюанси на кафявото. Важното е, че може да изберете и по-специфичен цвят, съобразен с цялостното обзавеждане. Освен плътни, има и модели с матирано стъкло, които са изключително красиви и имат луксозна визия. Те са подходящи за хол или дневна, заради нуждата от повече светлина в пространството. Стъклата на турските интериорни врати са предимно химичен мат. Това ги прави много здрави и в същото време светлината, която допускат е мека и ненатрапчива. Причините да бъдат едни от най-търсените на пазара са много. Основното им предимство е съотношението между цена и качество. Наред с това могат да задоволят изискванията и на най-капризните вкусове.

Китайските интериорни врати

Противно на очакванията ни, китайските интериорни врати също са продукти с високо качество и са доста изгодна инвестиция. Те са по-леки, но в същото време са здрави. Имат и добра топло и шумоизолация. Крилото им е покрито с PVC–фолио, подсилено от рамка от иглолистна дървесина. По отношение на дизайн, не отстъпват на останалите на пазара като най-характерните цветове са Светъл дъб, Златен дъб, Венге или Орех. Има модели, които са плътни и такива с добавено стъкло.  При касите на китайските врати може да се варира с размерите. Освен това, клиентът може да избира между права, обла или панел. Тези врати са безфилцови, което Ви позволява сами да определяте посоката на отваряне, предимство, което не е за пренебрегване.  

Украинските интериорни врати

Украинските интериорни врати са естетически издържани и солидни. Те са изработени  от PVC и покрити с фолио DeLuxe. Отличителното за тях е, че са направени от естествени материали. Крилото им е изработено от две плоскости, направени от дървесина, запълнени с пълнеж тип „пчелна пита”, която влияе на тяхната здравина, топло и шумоизлоция. Най-продаваните цветове са естествените като Бял, Златен дъб, Златна елха, Кестен, Сив, Бял Мат. Те придават елегантност, изисканост и лукс не само на самите модели, но и на целия интериор. Характерни за дизайна на украинските врати са гравюрите, които ги правят разпознаваеми на пазара.

Българските интериорни врати

Сред качествените продукти, които се предлагат у нас са и вратите родно производство. Те не отстъпват по качество и дизайн на вносните, дори някои модели са по-добри. Изработени от ламинат, фурнир или крафт мастер, те са здрави и устойчиви. Позволяват корекции в размерите според помещението. Освен това българските интериорни врати са безфилцови, което дава възможност на клиента сам да определи посоката на отваряне и затваряне за по-голямо удобство на обитателите на дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *