Fenix Corect

Какви са предимствата на луксозните, първокласни входни врати

Луксозните входни врати от премиум сегмента са с повишени защитни и отлични естетически качества.

Такива врати предпазват жилищата не само от силов, но и от така наречен интелектуален взлом. Разбира се, ако решите да закупите наистина висококачествена, луксозна врата от надежден продавач и производител, тогава със сигурност тази врата ще Ви служи дълго време.

Има представителни фирми, които предлагат луксозни входни врати от известни производители и изработване на врата по поръчка. Това Ви позволява да направите избор в полза на любимия си дизайн и цвят, можете да поръчате подходящи размери на крилата, покритие и ключалки.

Луксозни врати – модели

Всички модели луксозни врати са с гаранция за качество. Ако желаете по-екстравагантен и изразителен модел, можете да направите поръчка с остъкляване, ковано желязо и други, избрани от Вас декоративни елементи.

Характеристики на луксозните входни врати

Луксозни входни врати

Цената на премиум моделите ще бъде многократно по-висока от средната и икономичната класа външна врата. Качеството на конструкцията обаче напълно оправдава цената на луксозната външна врата.

  • Най-високо ниво на устойчивост на взлом

Такава луксозна външна врата се отличава не само с надеждна заключваща система, но и с подсилена рамка (разбира се, ако говорим за частни къщи, тогава системата за защита трябва да бъде комплексна).

  • Издръжливост

Външните довършителни материали задължително са устойчиви на външни повреди.

Покритието е стабилно, ключалките не засядат по време на работа. Конструкцията не позволява да се случи скърцане или други звуци.

  • Максималното ниво на звук и топлоизолация

Това Ви позволява да оптимизираразходите за енергия и да предпазите дома от външен шум и миризми.

Дизайнът на платното на входната врата може да бъде персонализирано. При готовите модели естетическите свойства също се различават от по-евтините варианти.

Ако все още не сте закупили правилната, качествена и луксозна входна врата, ние ще Ви помогне да изберете най-подходящия модел.

На сайта ще откриете нашите координати и телефон за връзка. Очакваме Ви! Изберете Вашата луксозна входна врата при нас!
Можете да разчитате на бърза доставка и монтаж!

Предимства на луксозни входни врати

Висококачествените материали гарантират устойчивост на външни повреди, шумо и звукоизолация.

Система на заключване

Гарантираме безопасността на дома Ви с надеждна заключваща система, но и с подсилена рамка.

Дизайн на луксозни входни врати

Предлагаме селекция от разнообразни дизайни, съобразени с желания от Вас стил.

Декоративни елементи

Освен изложените в сайта ни врати, даваме възможност на клиентите си да направят поръчка за собствен дизайн с остъкляване и разнообразие от орнаменти.

Цена на луксозни входни врати

Цената на луксозните врати е многократно по-висока от тази на обикновените врати. Това се дължи на високото качество и стила.

Вратите в сайта ни са налични и могат да бъдат доставени до адрес в рамките на 3 дни.

Устойчивостта на врата се гарантира от 16 точковата заключваща се система, бравата с вграден блокиращ стопер срещу вибрации, подсилената каса и панти.

Цените ни са фиксирани спрямо размера и качествата на вратата. При поръчка на собствен дизайн цената се уточнява с клиента.