Fenix Corect

Не се изисква Зелен сертификат при посещение във Феникс Корект!

Когато влизат в чисто ново жилище или при ремонт много хора предпочитат да монтират първокласни и луксозни интериорни врати в домовете си. Те са, както надеждни, издръжливи, така и стилни, красиви.

Какво можем да кажем за луксозните интериорни врати, освен, че са представителни и красиви?

Луксозните интериорни врати са изработени от висококачествени материали. Обикновено се използва естествено дърво, при това неговите редки, скъпи видове. Луксозните материали осигуряват много добра звукоизолация и топлоизолация. Важно е да отбележим, че по време на производството геометрията се спазва стриктно. Аксесоарите за луксозните врати също са с високо качество.

Луксозните врати често имат  атрактивен и интересен външен вид. За проектирането им им често се канят професионални дизайнери. Луксозните интериорни врати могат да бъдат украсени с дърворезби, с художествени изображения, оцветени със специални бои или апликации от различни материали. Доста често луксозните интериорни вратите се изработват по поръчка по индивидуална скица. Това са уникални, единствени по рода си продукти.

Луксозните интериорни врати са много различни

Те се различават както по стил, дизайнерски характеристики и по други характеристики.

Двустранно разтварящи се луксозни интериорни врати са често срещани. Този дизайн се счита за прост, надежден и стилен. Недостатъкът на такива луксозни интериорни врати е, че трябва да има достатъчно свободно място в помещението, за да се отварят. Не са подходящи за малки стаи, там е по-добре да не ги инсталирате.

Луксозните интериорни врати, тип махало, са донякъде подобни на двустранно разтварящи се врати, като се различават по това, че те могат да се отварят и в двете посоки.

Сгъваемите врати изглеждат много необичайни. Те се сгъват подобно на акордеон. Техният недостатък е, че намаляват ширината на входното пространство.

Плъзгащите се луксозни интериорни врати се плъзгат по протежение на стената. Такива модели се монтират, когато няма достатъчно място. Може да се каже, че това е крехък дизайн и това е, може би, техният недостатък.

Ако решите да доставите плъзгащи луксозни се или сгъваеми интериорни врати, Вие можете да изберете такива, които имат стъклени фрагменти върху тях. Благодарение на тях дизайнът ще придобие лекота и ще стане по-стилен и ще изглежда красиво и луксозно.