Fenix Corect

Турски Входни врати KARTAL

Серия Панел

Моделите блиндирани врати от серия Панел, се изработват от два 10мм MDF фрезовани панели с ламинирано покритие, между които е поставен метален лист с дебелина 1.2мм, серията разполага с няколко модела с красиви фрезовки, в различни цветове.

Серия Елеганс

Моделите блиндирани врати от серия Панел, се изработват от два 10мм MDF фрезовани панели с ламинирано покритие, между които е поставен метален лист с дебелина 1.2мм, серията разполага с няколко модела с красиви фрезовки, в различни цветове.

Серия Модерн

Моделите блиндирани врати от серия Модерн, се изработват от два 10мм MDF фрезовани панели с ламинирано покритие, между които е поставен 1.2мм метален лист, серията разполага с няколко модела в различни цветове.

Серия Атмо

Модели блиндирани врати от серия Атмо, за външни условия. Изработват от два листа 1,2мм прахово боядисан метал с UV защита, здрави и устойчиви на външни атмосферни влияния, изработват се в красив изчистен дизайн с красива фрезовка, в 3 цвята по избор – африка, златен дъб, бял (без оскъпяване).

Серия Ale Door

Моделите блиндирани врати от серия Ale Door, се изработват от два ПДЧ панела с дебелина 8мм, между които е поставен метален лист от 1.2мм., серията разполага с няколко модела в различни цветове.

Серия Класик

Врати KARTAL серия Класик са здрави и устойчиви, изработват се от качествени материали, серията разполага с няколко модела в различни цветове.

Серия Хармония

Моделите блиндирани врати на серия Хармония покриват най-високите стандарти за сигурност, с уникален дизайн и на много достъпни цени за всеки.

Конструкцията представлява два MDF панела с дебелина 8 мм и ламинирано покритие, между които е поставен метален лист от 1,2 мм.  С цел отлична шумо- и топлоизолация, крилото е с пълнеж от минерална вата и с допълнително метално оребряване. Дебелината на крилото е 50 мм.

Оценка:
4.9/5

Турските входни врати са здрави, устойчиви и красиви

Колекциите Стар секюрити доор, Хаска и Картал са едни от най-търсените турски входни врати на пазара. Предлагат богат избор на модели. Клиентите ги предпочитат заради съотношението между качество и цена. Купувайки от тях, Вие получавате висококачествени прецизно изработени продукти от здрави материали на приемливи цени.

Феникс Корект предоставя на клиентите си модели на турски входни врати с голям избор за  цвят и разнообразие от орнаментни детайли. Има модели със специални дизайнерски брави, които придават лукс не само на вратата, но и на цялата фасада. Съобразени с цялостния вид на сградата, много от моделите са пригодени за външни входни врати, защото имат УВ покритие, което им позволява да издържат на капризите на времето. Други са подходящи за апартаменти.

Отличават се със солидност и стабилност. Характерно за тях е, че са блиндирани, което създава здравина и устойчивост. Системата им за сигурност е надеждна, тъй като разполагат с две заключалки плюс една скрита. Дебелината на касата може да се регулира в зависимост от конкретните размери на стените във Вашия дом.

Крилото на турските входни врати е изработено от два блиндирани пласта, като общата му дебелина е 8 см. Пълнежът между двете пластини е метална решетка и вата, която прави вратите топло и шумоизолирани.

Ние, във Феникс Корект се стараем да поддържаме на склад целия асортимент от продукти, които предлагаме на сайта. Моделите ни са налични, затова гарантираме и бърза доставка. Монтажът става в рамките от един до три дни като размерите се вземат предварително.

Ако имате нужда от съвет, може да се свържете с нас 📞 0877 300 789 или да посетите шоурума ни.

Често задавани въпроси

Да, турските входни врати са шумоизолиращи. Благодарение на пълнежът от вата и няколкото подсилващи профила на крилото те са и топлоизолиращи. Така, гарантират Вашето спокойствие и уединение е гарантирано.

Касата е желязна с желязно уширение и рамка. Крилото и от двете страни е с MDF като от външната страна под MDF има лист ламарина. Пълнежът между двете плоскости от MDF е от вата.

Има специални модели входни врати, които са пригодени за външни условия. Те са с UV покритие, което ги прави устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия. При някои от моделите е приложена иновативна технология с композит панел от външната страна и MDF от вътрешната, имат и 4 броя подсилващи профила на крилото, пълнежът е от каменна вата и общата дебелина на крилото е 8 см. При моделите като „Композит бял“, „Композит антрацит“ и „Композит тик“ от външната страна крилото е композит панел с основа водоустойчив шперплат, а от вътрешната – метален лист с дебелина 12 мм и MDF. При модели „Б-топаж” отвън крилото също е с водоустойчив шперплат, а отвътре с MDF. Този модел се предлага в три цвята: тъмен орех, бял и антрацит