Fenix Corect

Турски Интериорни врати VARIODOR

Интериорни врати Haska, предлагани от Fenix Correct са изгодно решение за Вас.

Интериорна врата от Fenix Correct

Крилото е изработено от две HDF плоскости, които са покрити с PVC–фолио и е подсилено от рамка,направена от иглолистна дървесина. Материалите на всички интериорни врати Haska са висококачествени и придават по-голяма влагоустойчивост, шумоизолация и топлоизолация.  Някои от моделите интериорна врата  са с остъклено крило, други имат орнаментика, всички са естетически издържани и са подходящи за различни интериорни решения.

Вратите ни са стабилни и здрави и в същото време са леки за отваряне и затваряне. Турските интериорни врати Хаска, предлагани от Феникс Корект са безфилцови, което дава възможност за свобода при посоката на отваряне.

Остъкление на турска интериорна врата

Предлагаме турски интериорни врати с остъклено крило, направено от химичен мат, който гарантира светлина и уединение.

Влагата проблем ли е

Вратите на Феникс Корект са изработени от висококачествени материали, което гарантира тяхната устойчивост на влага и време.

Цветове на турски интериорни врати

Вратите от тази серия са изработени от естествени материали. Цветът може да се съобрази с желанията на клиента.

Контакти за връзка

Можете да се свържете с нас на тел: +359 877 300 789 или да ни посетите в нашия Шоурум на адрес: гр. София, ул.“Г.С.Раковски 29″.

Посока на отваряне на вратата

Турските интериорни врати за безфилцови. Това дава възможност за промяна на посоката на отваряне спрямо пространството в стаята.

Турски интериорни врати

Изборът на турски интериорни врати е важна стъпка при реновирането на дома. Този тип врати допринасят къщата да има усещане за топлина, в зависимост от модела и материалите, с които са изработени. Добавя приветливост и стил в къщата.

Ако не знаете откъде да започнете при избора на интериорни врати за вашия дом, след като сте стигнали дотук, не се притеснявайте.

Ето най-важните акценти, на които трябва да обърнете внимание:
  • Съобразете се със стила. Спрямо стила на дома най-използваните врати са класическите. Те са изработени от гладка дървесина или с дискретна лайсна, в различни цветове, лакове и покрития.
  • В допълнение към този стил има врати в колониален стил, които се открояват със своя класицизъм и елегантност, обикновено от масивно дърво.
  • Също така в рустик, много често срещан стил в домовете, разположени в селските райони. В последния случай всички врати са изработени от дърво, но не е задължително да бъдат завършени в естествения си цвят. В момента можете да намерите турски интериорни врати в рустик стил с различни цветове и покрития. Дори с различни текстури, които играят с характеристиките, които дървото може да предложи.
  • Ако стилът на дома е семпъл и модерен, най-подходящите врати са може би тези в съвременен стил. Тези врати са изработени от различни материали и с различни покрития, така че е достатъчно да изберете тази, която най-добре подхожда на декорацията на дома Ви.
  • В случай, че предпочитате по-богата и детайлна декорация, вратите в викториански стил са най-препоръчителни.
Необходима светлина в стаята

При избора на интериорни врати е необходимо да се вземе в предвид и дали в помещението, в което ще бъдат поставени има достатъчно естествена светлина или е необходимо вратата да пропуска малко светлина. В тези случаи можете да изберете интериорни врати, които имат поне отчасти стъкло, което позволява на светлината да преминава през цялата или част от нейната конструкция. Обикновено тези стъкла ще бъдат полупрозрачни, така че това, което е отзад, не се вижда напълно.

Система за отваряне

Друг аспект, който трябва да вземете предвид при избора на вратата, е нейната система за отваряне. Обърнете внимание на пространството и посоката за отваряне.

Ширина на вратата

Обикновено турските интериорни врати винаги имат минимална ширина от 62,5 сантиметра ако имат само едно крило. Пространство по принцип достатъчно ако живеещите в него нямат проблеми с мобилността. Тази ширина е достатъчна, за да могат през нея да преминават повечето мебели и уреди.

Да, независимо от дизайна на вратата, стъклото е включено в цената. То е направено от химичен мат. Остъкленото крило е чест избор на клиентите, защото пропуска светлина, но е  полупрозрачно и не се губи уединение.

Турските интериорни врати са изработени от висококачествени материали, произведени от естествени дървесни частици чрез сухо горещо пресоване.

Касите на вратите на цялата серия се предлагат в размери: 8 см (8-14 см), 12 см (12-18 см), 16 см (16-22 см), 22 см (22-28 см).