Fenix Corect

Украински входни врати

Украински входни врати, които ще намерите при нас са подходящи и за външни условия. Те са направени така че, да не се поддават на капризите на времето.

Здрави, устойчиви и стабилни – това са украинските входни врати, които Феникс Корект предлага онлайн и на място в шоурума ни.

Характеристика на Украински входни врати

Издържат както на минусови температури, така и на големите горещини.

Украински входни врати при нас са от висок клас. Масивни, изработени от естествени материали и подсилени със специална технология, която ги прави много устойчиви и неподатливи на деформации и механични повреди. Повечето модели са с PVC  DeLuxe фолио, което създава неповторимо естетическо усещане, придава луксозно излъчване на продукта и в допълнение предпазва от проникването на вода и химически вещества.

Същата технология е използвана и в изработката на интериорните врати. Някои от моделите са с допълнително остъкляване. Матираното стъкло внася уют в помещението и му придава модерен вид.

Украински входни врати

Крилото на украинските интериорни врати е направено от две дървесни плоскости, пълнежът е „пчелна пита”. Феникс Корект дава възможност на клиентите си за избор на размера, което не се отразява драстично на цената. Вратите се продават заедно с перваз, стопер, уплътнение, брава, дръжки и панти.

Цветовете на украинските врати са естествени

Клиентите за входни врати, произведени в Украйна предпочитат Бял, Златен дъб, Златна елха, Кестен, Сив, Бял Мат, защото ги доближават до природата. Дизайните са изискани, луксозни и елегантни. Върху много от моделите има и красиви гравюри, които ги отличават от останалите на пазара.

Ако мечтаете за уютен дом с луксозно обзавеждане, украинските интериорни и входни врати са едно естествено допълнение към него, което си заслужава цената.