Fenix Corect

Турски интериорни врати на изгодни цени

Турските интериорни врати, които Феникс Корект продава са с гарантирано качество на материалите и прецизна изработка.  При нас ще намерите богато разнообразие на модели. Затова ако се затруднявате в избора си, сме готови да съдействаме със съвет или консултация.

Преди да се спрете на определен продукт е добре да имате предвид за какво помещение ще купувате врата. Съобразете се с  цвета, орнаментиката и дизайна. Така например ако вратата е за спалня е добре да бъде плътна, това дава възможност за уединение и спокойствие.

Плътните турски интериорни врати са с красива орнаментика, която е напълно идентична с природната повърхност на дървото. Цветовете са естествени, гамата прелива от бели към бежови до нюансите на кафявото. При необходимост има възможност и за по-специфични нюанси, съобразени с цялостната визия на стаята.

При избора на врата за хол и дневна моделите с матирано стъкло са едни от най-предпочитаните. Матираното стъкло допринася за естетическия вид на интериора, внася усещане за лукс и повече светлина. Стъклата в турските интериорни врати са химичен мат, което им придава изключителна здравина, на практика те са нечупливи. 

Феникс Корект дава възможност на клиентите си да избират размера на крилото,в зависимост от големината на отвора в помещението. Касите на вратите също са в няколко размера, според дебелината на стената.

Турските интериорни врати, които ви предлагаме са леки и стабилни в същото време, бравите им са безшумни. Топло и шумоизолирани са. И получавате всичко това на изгодна цена. С бърз монтаж и безплатна доставка за цялата страна от наша страна. Не се колебайте, а ни потърсете сега!